fbpx
 • LEER BETER PRESTEREN OP WEDSTRIJD EN HAAL MEER UIT JEZELF EN UIT JE PAARD

  Leer presteren met plezier!

  • VRAAG JIJ JE OOK WEL EENS AF WAT JE DOET OP WEDSTRIJD?

   Er zijn zoveel betere ruiters en paarden!

    
  • LAAT JIJ OOK ELKE PROEF PUNTEN LIGGEN OMDAT JE DE FOCUS KWIJT BENT?

   Zie jij ook die man met de paraplu aankomen?

    
  • LOOPT JOUW PAARD TIJDENS HET LOSRIJDEN OOK DE STERREN VAN DE HEMEL?

   Maar stopt dat op het moment dat de proef begint?

    
  • LAAT JOUW ZELFVERTROUWEN HET OOK WEL EENS AFWETEN MET ZO’N PROEF?

   En denk je van tevoren wel eens: “Zal ik mijn wedstrijd gewoon afzeggen?”

 • In de loop der jaren ben ik steeds meer spanning op gaan bouwen naar een wedstrijd toe en werd het zelfs een ding tijdens de trainingen. Om die reden ben ik bij Malene gaan trainen en heb ik ook de online training Beter Presteren op Wedstrijd gevolgd. Door de training ben ik me weer bewust waarom ik überhaupt paardrijd en wedstrijden wil rijden en hoe ik me hierin het beste kan voorbereiden. Ik train nu veel bewuster en heb er weer ontzettend veel lol in! Ook stel ik concrete doelen en kan ik echt genieten als we weer een stapje verder zijn.

  Meike van Gorkum - Z1 dressuur

 • WAT IS DE ONLINE TRAINING BETER PRESTEREN OP WEDSTRIJD?

  Beter Presteren op Wedstrijden is een online training die is opgebouwd uit vier modules. Je kunt de modules in eigen tempo volgen waarbij de opzet is dat je elke twee weken één module volgt.

  Tijdens het volgen van de modules werk je onder andere aan je voorbereiding op een wedstrijd, trainingsleer, doelen stellen, losrijden en de prestatie in de ring zelf.

  In elke module krijg je toegang tot trainingsvideo’s, achtergrondinformatie en bijbehorende opdrachten.

  De training wordt gegeven door meervoudig Grand Prix-amazone, trainer en mental coach Malene Nootenboom. Zij geeft onder andere met haar bedrijf Bewust Wedstrijd Rijden clinics en workshops door heel Nederland en België over het verbeteren van je wedstrijdprestaties en bewust trainen. Via BWR Online deelt zij haar kennis en ervaringen nu ook digitaal.

 • Ik ben de online training beter presteren op wedstrijd gaan volgen in combinatie met een individueel begeleidingstraject omdat ik altijd enorm zenuwachtig was op wedstrijd en ik daar heel graag vanaf wilde. Het eerste stuk bewustwording waarom je nu eigenlijk wedstrijden rijdt of zelfs rijdt in het algemeen is wel een eyeopener. Verder weet ik nu hoe ik me optimaal moet voorbereiden op een wedstrijd, hoe ik mijn zenuwen beter in bedwang kan houden of kan beïnvloeden mocht ik er toch last van hebben. Ik kan nu met veel concentratie en de juiste focus en doelen een proef rijden. En ik dacht altijd dat mijn paard vervelend was op wedstrijd, maar dit lag voor het grootste deel echt aan mijn zenuwen, we kunnen er nu echt aan rijden en zijn al tot mooie prestaties gekomen. Zeker een aanrader!

  Susanne Schuren - ZZ Licht dressuur

 • WAT KAN IK VERWACHTEN?

  In elke module krijg je toegang tot inspirerende en leerzame video’s. Daarnaast volg je een aantal online opdrachten. Deze opdrachten kun je online bewaren en opslaan en naderhand ook bijwerken.

  Verder krijg je toegang tot het online wedstrijddossier, hierin kun je je wedstrijdplanning en vorderingen bijhouden.

  Uiteraard is de training aangevuld met verschillende PDF’S met handige achtergrondinformatie. Hierdoor kun je nog meer lezen over een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld zelfvertrouwen of wat de criteria per klasse zijn.

  Tot slot krijg je toegang tot de online community op onze besloten Facebookgroep. Hier kun je opdrachten met de andere leden uitwisselen en vragen te stellen aan Malene.

 • Ik heb via BWR Online de online training Beter Presteren op Wedstrijd gevolgd en ook probeer ik af en toe een les van Malene mee te pakken. De online training is logisch en stap voor stap ingedeeld en heeft bruikbare tips die je gemakkelijk zelf in de praktijk kunt brengen. Ik vind het ook erg handig dat je altijd kunt teruggaan naar de verschillende onderdelen op de website want je hebt nu eenmaal niet elke week even veel tijd of als je bijvoorbeeld vast loopt op bepaalde dingen!

  Marijke Fruytier - M2 dressuur

 • De training Beter Presteren op Wedstrijd heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden van waarom ik train en wat ik ermee zou willen bereiken. Als je weet wat je drijfveer is en weet wat je doel is kun je veel gerichter trainen. Ook geeft het je veel tips & tricks om je doelen te behalen en je te blijven verbeteren. Het heeft mij zeker vooruit geholpen en het is erg fijn om met andere deelnemers en Malene zelf te kunnen sparren over je doelen en punten waar je op vastloopt. Zeker een aanrader als je bewuster wilt trainen en vooruit wilt komen!

  Marije Schelfhorst - Z1 dressuur

 • BELANGRIJK OM TE WETEN!

  • Onbeperkt toegang tot de training
  • Geschikt voor elk niveau
  • Direct contact met cursusgenoten en trainingsleider
  • Voorrang bij nieuwe trainingen 
  • Volgens van live Facebook Q&A's
 • De online training “Beter presteren op wedstrijd” heb ik vorig jaar in oktober gevolgd. Nieuw paard, nieuwe ronde en heel veel mooie nieuwe kansen. Kortom hoe vorm je een goede combi vice versa en ook met het Hollandse weer in de herfst en winter. Wat ik als prettig heb ervaren is de toegankelijkheid van Malene en het begrip. Dat waar ik tegen liep was niet uniek, een nieuwe combi vormen met mijn nieuwe paard met de juiste afstemming. Dit voelde voor mij echt als een opluchting want met Malene haar ervaring en tips kon ik weer met een fijn, stabiel en vertrouwd gevoel in het zadel zitten. Soms zijn de oplossingen zo simpel en voor de hand liggend maar kun je ze op dat moment niet zien omdat je zo complex aan het denken bent. Na de training heb ik het ook als prettig ervaren om Malene op de hoogte te houden hoe het gaat. Ik heb geen moment het gevoel bij Malene dat bij haar de spreekwoordelijke “meter loopt”, Malene is echt oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en ook hoe het met je paard gaat. En juist dat siert haar ook na de online training, toegankelijkheid en geen moeilijke of grijze wollen sokken gedoe! En nu wat ga ik nu doen? Op zoek naar een dressuurwedstrijd outfit en goed in de gaten houden wanneer ik bij haar irl een clinic kan gaan volgen. Volle kracht VOORWAARTS met een ontspannen glimlach en LOL met je topKNOL.

  Marlies Zuijdendorp - B dressuur

 • Je kunt hier de training bestellen en afrekenen!

  Bestellen

  Ik wil de online
  training volgen!

  Ik wil de online
  training volgen!

  Je kunt hier de training bestellen en afrekenen!

  Bestellen

 • Blijf op de hoogte

  Ontvang nieuwe blogs, kortingsacties en andere inspirerende berichten

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten