fbpx
 • Natasja en Aag knallen B debuut binnen

  Natasja heeft vandaag ook gedebuteerd in de klasse B met haar Aag. Natasja lest wekelijks bij Malene in de groepsles en heeft ook meegedaan aan de proefgerichte clinic tussen kerst en Oud&Nieuw.

  Natasja: 

  Vandaag heb ik voor het eerst gestart met mijn paard Aag. Voor mij is alles nieuw en dat geldt ook voor haar. Ben ik er aan toe? Moet ik het wel doen? Een paar vragen die door mijn hoofd tolde.

  Eerst maar een proefgerichte clinic gereden bij Malene van Bewust Wedstrijd Rijden. Van tevoren eerst gevraagd of ze wel eerlijk wilde zijn over mijn kunnen. Met heel veel goede tips en aanmoediging een super fijne clinic gereden. Nu was ik ervan overtuigd dat het mijn tijd was. Vol trots mijn startkaart aangevraagd.

  Natuurlijk was ik erg zenuwachtig voor deze dag maar dacht aan de tips die ik mee had gekregen. De avond voor de wedstrijd stuurde Malene nog wat tips en bemoedigende woorden. Uiteindelijk deze dag af kunnen sluiten met 3 winstpunten op zak. Vol trots en met goede motivatie gaan we weer op naar de volgende wedstrijd .

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten