fbpx
 • Jeanette en Black vinden steeds meer ontspanning

  Afgelopen zaterdag heeft Jeanette met Black gestart op Stal Alblas in Sliedrecht. Ze wist opnieuw twee winstpunten te behalen en een derde plaats.

  Jeanette: Vandaag mijn 2e uitwedstrijd gereden. Alles goed voorbereidt. Het losrijden gaat zo fijn, dat ik na 15 minuten ga stappen. Black en ik zijn ontspannen en aan het samenwerken, ik ga daar niets meer aan veranderen. 

  Mijn proeven gaan goed. De 1e veruit het beste. De 2e heb ik zelf iets meer spanning en net de focus niet van de 1e. 
  Maar: 192 punten en 186,5 punten! Wat een boost krijg ik hiervan!  
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten