fbpx
 • Ilja Makkinga scoort in ZZ Zwaar

  Ilja lest maandelijks met haar Alylanda bij mij wanneer ik een rondje regio Utrecht lesgeef. Ilja heeft de merrie opgeleid van 'niks mee te doen' tot aan nu, inmiddels de klasse ZZ Zwaar. Persoonlijk vind ik Alylanda een verschrikkelijk leuke merrie en heel fijn om mee te werken. In de proeven wil ze soms nog iets kort worden, maar elke keer gaat dat weer een stukje beter.
   
  Ilja vertelt:
  Vandaag ben ik weer op pad geweest met Alylanda.
  Ze was mega fit en stond afgesteld op standje turbo! Daardoor was het soms moeilijk om de goede focus vast te houden, maar eenmaal in de ring ging de knop om en was ze er!
  Tot ik halverwege het tweede onderdeel tot mijn grote schrik in de spiegel zag dat ik mijn kappen was vergeten af te doen!
  Enkele maanden geleden had dat einde focus betekend maar deze keer wist ik mezelf, dankzij de wijze woorden van de juf, te herpakken!
  Ondanks wat foutjes en de -2 voor mijn witte versiersels resulteerde dit in een mooi winstpunt!
  In de tweede proef( deze keer zonder kapjes) lukte het helaas niet helemaal meer, maar ook deze proef leverde een punt op!
   
  Ik ben in ieder geval super trots op de vooruitgang die je met deze knappe merrie maakt. Op naar de Lichte Tour en ik weet zeker dat er meer in zit!
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten