fbpx
 • Daag je paard uit - Bitmagazine

  lke week krijg je een tip van een deskundige. Deze week is de tip afkomstig van dressuuramazone- en instructrice Malene Nootenboom.

  “De afgelopen jaren word ik met regelmaat gevraagd om clinics te geven door het hele land. Vaak krijg ik dan vooraf een formulier waarop de deelnemers hun motivatie vermeld hebben. Dat geeft mij alvast een kijk op wat ik tijdens de clinic kan verwachten bij de combinaties en daarnaast kan ik mijn trainingen alvast voorbereiden door de focus op de vermelde ‘problemen’ te leggen.

   

  Lees meer

 • Blijf op de hoogte

  Ontvang nieuwe blogs, kortingsacties en andere inspirerende berichten

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten