fbpx
 • Annelinn en Alouette knallen in Z1

  Ook Annelinn kwam aan de start in Westmaas. Ook in de klasse Z1. Ze wist twee fijne proevenn neer te zetten waarbij je ziet dat Alouette steeds sterker wordt in het achterbeen en Annelinn steeds meer de kracht weet te benutten. 

  Annelinn: Maandag avond heb ik sinds twee maanden weer eens gestart. 

  De temperatuur was nog aardig hoog, dus Alouette en ik moesten hard aan de bak. Tijdens het losrijden en mijn eerste proef mocht ze wat beter aan het been zijn en zaten er in de proef wat rommeltjes. Tussendoor aan de gang gegaan met de tips vanaf de zijkant, waardoor ik mijn tweede proef veel meer naar mijn hand kon rijden. 
   
  Het moet allemaal nog beter en makkelijker, maar voor nu al erg tevreden. De punten waren misschien iets aan de hoge kant, maar dat is ook wel eens leuk. Het resulteerden in een 2e en 1e plaats met 214,5 en 220 punten. Daarmee had ik het hoogste gemiddelde van de avond waardoor ik mijn startgeld terug had verdient.
 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten