fbpx
 • Agnes en Gameboy oefendressuur L2

  Agnes heeft met haar Gameboy een oefenwedstrijd gereden in de klasse L2.

  Agnes: In mei gaan Gameboy en ik ons B debuut maken. Als voorbereiding heb ik zaterdag onderling een L2 proef gereden. Een goed moment om de tips van Malene over wedstrijdvoorbereiding en -stress in de praktijk te brengen. Ik heb me met inrijden goed aan mijn plan gehouden. In de proef zelf wel weer een stuk spanning helaas, maar na 3 onderdelen kon ik zelf weer omschakelen naar de ontspanning. Uiteindelijk winst gereden in de L2 dus dat B debuut moet gaan lukken! Ik heb er zin in!

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten