fbpx
 • Agnes en Gameboy nu officieel aan het starten

  Agnes heeft met haar knappe Gameboy al een aantal oefenwedstrijden gereden en scoort daarin prima. Vandaag heeft ze voor het eerst officieel gestart.

  Agnes: Vandaag heb ik met Gameboy mijn wedstrijddebuut gemaakt. Ik heb altijd veel spanning gehad op wedstrijd, dus daar hebben Malene en ik hard aan gewerkt in de les en ook afgelopen winter in de theorie avonden. Ik was super voorbereid, met een inrijplan en plan voor in de ring. Uiteindelijk heel fijn los kunnen rijden en de proeven zonder gek veel spanning kunnen rijden. Wel wat slordigheden van mijn kant (toch die spanning) maar wat was ik blij met ons debuut! Het resultaat was 181.5 en 194 punten. Dik tevreden dus.

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten