fbpx
 • Agnes en Boy scoren tijdens oefenwedstrijd

  Als voorbereiding op de indoor selecties deed Agens mee aan een onderlinge wedstrijd van de vereniging.

  Agnes: Zaterdag heb ik onderling L1 gestart, als voorbereiding op de selecties die in oktober beginnen. De B waren we in 4x starten doorheen dus ik was heel benieuwd wat we in de L zouden klaarspelen. Boy was er heerlijk aan, voorwaarts maar ontspannen. En vooral: ik was ontspannen  en heel de proef mijn knieën en kuiten losgehouden. Mijn wedstrijddoel was al bereikt! Er werd één klassement gemaakt van de L tot de ZZZ en Boy en ik behaalden een mooie derde plaats met 197 punten. Op naar de selecties!!

   

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten