fbpx
 • Suzanne twee keer eerste in Z2

  Afgelopen zaterdag heeft Suzanne Schuren haar ruin Bink gestart in de klasse Z2. Ze werden twee keer eerste in die klasse en behaalden de punten voor het ZZ Licht.

  (vanwege een internetstoring een beetje verlaat bericht)

  Suzanne: 

  Gisteren ben ik met Bink wezen starten bij Stal Alblas in Sliedrecht. Ik reed mee in het Z2. Ik kon in de proeven mooi met controle rijden. Ons zwakke punt zijn de wissels, maar die zijn nog steeds aan het verbeteren. Ik was 2 x 1e met 213 en 217,5. Leuk is dat ik een aantal jaar geleden bij Malene terecht ben gekomen omdat ik stijf stond van de spanning en daardoor niet normaal meer reed. Met een individueel begeleidingstraject en daarna lessen heeft ze mij enorm geholpen en mogen we nu alweer over naar het ZZ-licht! En de spanning? Gisteren was ik eigenlijk een beetje te relaxed haha.. Nu nog de optimale spanningsboog proberen te vinden.
  En mijn plannen met Bink? Lekker klaarmaken voor het ZZ-licht, puntjes op de i en dan de sprong wagen!
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten