fbpx
 • Nieuwe lezing succes op Horse-Event

  Vanmiddag mocht ik een lezing houden op Horse-Event. In de bokt-lounge voor de BIT-piste heb ik mijn nieuwe lezing: Creatief omgaan met wedstrijdspanning - Presteren met en lach! voor het eerst gepresenteerd.

  De reacties waren erg positief en na afloop heb ik nog een aantal luisteraars verder op weg kunnen helpen door een aantal tips and trucs aan hen mee te geven.

  Ook via Facebook kreeg ik via PB, maar ook op mijn timeline, leuke reacties: Hele mooie presentatie vandaag Malene!! Ik kreeg er soms gewoon een beetje een brok van in mijn keel 

  Op naar volgend jaar!

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten