fbpx
 • Sabrina en Wannadance boeken vooruitgang

  Sabrina kwam met Wannadance alleen op de zondag aan de start op Outdoor Zuid-Holland. Ze reden twee knappe proeven.

  Sabrina: Dit weekend mocht ik 1 dag deelnemen aan het outdoor zuid Holland met wannadance. Tijdens het losrijden was ze heel fijn en goed aan de hulpen en ook tijdens mijn proeven bleef ze goed voorwaarts ondanks hier en daar wat storingsfoutjes.

  Bij mijn vorige wedstrijd heeft Malene een filmpje ingesproken waardoor ik me nog bewuster werd van mij rijgedrag op wedstrijd. Ik heb dit ook in mijn achterhoofd gehouden vandaag waardoor we veel makkelijker door de ring kwamen en naar huis gingen met 2 dikke winstpunten!
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten