fbpx
 • Paula en Adanka knap gereden in Z1

  Paula kwam met Adanka aan de start op de tweedaagse in Westmaas.

  Paula: Op zaterdag liep Adanka echt super fijn, ik had een heel goed gevoel bij beide proeven en dat was ook te zien in mijn punten (208 en 212).

  Op zondag heb ik dat gevoel proberen vast te houden, en ook deze proeven hadden weer hele fijne stukken met helaas af en toe een kleine storing. In de eerste proef had ik dan ook weer 211 punten met zelfs een 9 op mijn protocol! Bij de tweede proef had de jury er een ander idee over, ondanks dat ik het zelf een fijne proef vond. Dat resulteerde dan ook in wat lagere punten. Al met al ben ik echt dik tevreden en heb ik 3 mooie winstpunten mee naar huis mogen nemen dit weekend! Nu lekker doortrainen bij Malene en de puntjes op de i zetten zodat we heel snel die laatste 3 punten ook kunnen binnenhalen om door te gaan naar het Z2!
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten