fbpx
  • Lydia en Ella aan de slag met triggerwords

    Via Facebook loopt op dit moment de Online Challenge Beter Presteren op Wedstrijd. Lydia doet ook mee aan de challenge en volgde afgelopen zaterdag een les tijdens het 'Rondje Brabant' van Malene.

    Lydia: Gisteren ben ik in de les met Malene verder doorgegaan op de problemen die ik heb op wedstrijd. Vorige week heb ik nl. wedstrijd gehad en had ik totaal geen focus en was met alles bezig behalve mijn paard. Om die focus op mezelf en Ella te houden zijn we aan de slag gegaan met triggerwoorden. Woorden die ik hardop moet zeggen tijdens het rijden. In de training werkte dit fijn, dus vandaag op wedstrijd meteen toegepast. Dit werkt voor mij dus echt. Doordat ik hardop mijn triggerwoorden zeg als ik voel dat het niet helemaal fijn loopt, ben ik bewust met Ella bezig. Ook als ik merk dat ik afgeleid werd door iets in mijn omgeving, kan ik hierop teruggrijpen. Door die woorden dan hardop te zeggen, ben je meteen bewust daar mee bezig en dus niet meer met wat er allemaal om je heen gebeurt. Nu ging mijn proef een stuk beter dan vorige week, natuurlijk moeten we dit nog verder oefenen en moeten mijn proeven een stuk netter afgewerkt worden, maar dit soort proeven geven me het gevoel dat we op de goede weg zitten. Oefening baart kunst, dus de komende 2 weken nemen we dit en de andere tips mee en dan gaan we er weer voor op de volgende wedstrijd!

  • Deel dit bericht via social media

  • Reacties

  • Aanmelden of meer informatie?

  • Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten