fbpx
 • Jenneke naar dubbel winst in het ZZ Licht

  Jenneke lest al vanaf dat ik naar de Hoekse Waard verhuisde met BWR bij mij. Alouette is een deftige merrie die ontzettend veel talent heeft maar soms nog wat moeite heeft om te sluiten.
   
  Jenneke:
   
  Afgelopen zondag ben ik na een korte pauze van twee maanden weer gestart. In de afgelopen maanden is alouette weer sterker geworden waardoor de afdruk en gedragenheid in draf weer verbeterd is.
   
  Thuis rijd ik zo vrij gemakkelijk een proef door. Helaas had ik op wedstrijd onbewust een stukje spanning in mijn lijf waardoor ik wat terug werkte. Ik moest daarom voor mijn gevoel erg hard “werken” en had daardoor achteraf een beetje een teleurgesteld gevoel.
   
  Ondanks dat was de jury wel tevreden, ik had veel goede cijfers, maar zeker ook onvoldoendes op de punten die beter konden. Wat dat betreft kom ik me goed in het commentaar vinden. Ik had alleen niet verwacht dat ik 2x op de eerste plaats zou eindigen, met 222 en 215 punten. Al met al tevreden, nu eraan werken dat het gevoel volgende keer ook nog beter wordt
   
  Van harte gefeliciteerd Jenneke!
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten