• Instructie

  Via Bewust Wedstrijd Rijden kunt u individuele instructie volgen. Deze instructie wordt gegeven op uw eigen locatie of vanaf 1 augustus op het terrein van Pensionstal de Cavelier in Strijen Sas.

  Malene maakt gebruikt van een WHIS instructie-set waardoor zij via een microfoon (zender) de les geeft en u een ontvanger draagt met een oortje. Op deze manier kunt u zich beter concentreren en heeft u minder afleiding van de omgeving.

  Tijdens deze lessen leer je om je paard te trainen op een manier die zowel voor paard als ruiter/amazone begrijpelijk en uitvoerbaar is. Vanzelfsprekend is dit voor geen enkele combinatie hetzelfde. Elke combinatie is uniek. De lesopbouw wordt daarom volledig afgestemd op het leervermogen van zowel paard als ruiter/amazone.

  Afhankelijk van het trainingsniveau zal er via de lessen toegewerkt worden naar een plezierige voorbereiding op de wedstrijden. Deze training zal stap voor stap worden opgebouwd.

  In de training ligt de nadruk op het gezonde en fijn gaande paard, wat reageert op lichte hulpen en zich ontspant onder de goed zittende en meebewegende ruiter/amazone. Wanneer dit in de training goed is, zal de combinatie op de wedstrijd ook beter kunnen leren presteren.

  De ruiter/amazone kan zich dan gaan richten op het correct rijden van de proeven zonder zich druk te hoeven maken of het paard wel actief meewerkt.

  Malene geeft les van B tot en met Grandprix niveau.

 • Tarieven

  Priveles wekelijks Hoeksche Waard: 45 euro

  Priveles om de week Hoeksche Waard: 55 euro

  Priveles buiten Hoeksche Waard: 55 euro

  Priveles locatie buiten regio: 60 euro (bereisbare afstand vanaf Klaaswaal)

  De kosten zijn inclusief btw en inclusief reiskosten

  De lessen duren 45 minuten

  Priveles van 30 minuten alleen bij uitzondering.

 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur