• Goede doelen

  Bewust Wedstrijd Rijden zet zich in voor diverse goede doelen. De oorsprong hiervan ligt in 2008 toen Malene voor verschillende doelen paardenmateriaal in ging zamelen.

  Wat begon als een kleine kerstactie liep uit in een enorm project wat landelijk ondersteund werd door diverse vrijwilligers.

  Door ruimte- en tijdgebrek is Malene met de actie 'Wie kan ik blij maken' gestopt en sindsdien ondersteunt zij doelen wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

  In 2017 gaat Malene zich bezig houden met 'What did you do to change the world? Deze actie doet zij in samenwerking met Quality For All BV en houdt in dat er op verschillende locaties kledingcontainers geplaatst worden.

  De opbrengst van deze containers zal overgemaakt worden aan het goede doel. Deze actie zal via Facebook en deze website te volgen zijn!

 • Stemmen op het goede doel 2017

  WELK GOED DOEL KRIJGT DE OPBRENGST VAN 'WHAT DID YOU DO TO SAVE THE WORLD?'

  In 2017 ben ik met Bewust Wedstrijd Rijden - Malene Nootenboom een samenwerking aangegaan met QFA BV. Met deze samenwerking hebben we een aantal kledingcontainers weg gezet bij pensionstallen en manegebedrijven in Nederland. Door de inzameling van de kleding komt er straks een bescheiden bedrag vrij wat gedoneerd zal worden aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van paarden en jullie mogen die organisatie aanmelden.

  Er zullen drie organisaties uitgekozen worden en de 'likers' van Bewust Wedstrijd Rijden kiezen dan de uiteindelijke winnaar.

  De pensionstal of manege die gemiddeld de meeste kleding heeft ingezameld wint een clinicdag van Malene Nootenboom die in overleg wordt ingedeeld.

  Nu zijn we op zoek naar HET GOEDE DOEL wat door jullie aangemeld kan worden. Vermeld in de reactie op FAcebook de naam van het goede doel en bij voorkeur met link naar de Facebookpagina of website en vermeld daarbij WAAROM dit doel volgens jou zeker bij de top 3 moet horen. Voor de kerstdagen maken we de top 3 bekend en tijdens de kerstdagen kun je dan stemmen.

 • What did you do to change the world today? 

   Waarom werkt Quality for All samen met Bewust Wedstrijd Rijden?

  Quality for All heeft als slogan “Educatie in verduurzaming is belangrijk. Pas als het tastbaar is kan men verbeteren” Bewust Wedstrijd Rijden heeft de slogan “Positieve benadering om beter te leren presteren”.

   

  Beide bedrijven staan voor vernieuwing, positiviteit, inspiratie en ontwikkeling. Zowel Quality for All als Bewust Wedstrijd Rijden zijn zelfstandig opgebouwde bedrijven die zichzelf zeer goed op de kaart hebben gezet. Nu is het tijd om anderen te helpen en dit groots aan te pakken!

  Quality for All wil laten zien dat we zoveel afval weggooien waar we nog veel mee kunnen doen. Op deze manier schaden we de aarde minder. Gooi daarom uw textiel niet zomaar weg! Wanneer u het in de textielcontainer gooit voor Bewust Wedstrijd Rijden, sorteren wij het textiel en geven we het aan de mensen die minder bedeeld zijn. Het textiel wat niet meer draagbaar is wordt gerecycled naar bijvoorbeeld isolatiemateriaal. Door die recycling zamelen we geld in om de goede doelen te ondersteunen.

  Zo steunt Quality for All onder andere de Honey Highway. Bij de Honey Highway is het achterliggende doel kinderen te laten genieten van wat erom ons heen bestaat en hen bewust te laten worden dat we de aarde niet moeten blijven uitputten. Dit gebeurd via schoolprojecten.

  Bewust Wedstrijd Rijden wil met name laten zien dat het hebben van eigen succes nog mooier wordt wanneer dit succes ook gedeeld wordt met anderen. Malene heeft, zonder hulp van ouders in de paarden of sponsoring, het hoogst haalbare bereikt in de Hippische Sport. Zij heeft met veel motivatie en inzet het aangedurft om alles wat zij bezat te investeren in de sport en in haar bedrijf. Het is haar gelukt om zichzelf op de kaart te zetten binnen de Nederlandse dressuursport. Het werk van Malene is een inspiratie voor veel ruiters en amazones die aan de weg (willen) timmeren.

  Maandelijks zal de opbrengst van de kledingcontainers geschonken worden aan goede doelen zoals: Stichting Paard in Nood in Spanje of Brooke Hospitals. Via de website van Bewust Wedstrijd Rijden kunt u de opbrengst en de donaties volgen. Via de Facebook pagina van Bewust Wedstrijd Rijden zullen er meer goede doelen gekozen worden. Uiteraard zullen deze doelen gescreend worden zodat zeker is dat het geld op de juiste plek terecht komt. Transparantie hierin vinden wij erg belangrijk!

  Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als ons en met ons zoveel mogelijk textiel gaat inzamelen om de goede doelen te steunen.

 • Hoe kunt u deelnemen?

  U kunt contact opnemen met QFA BV via telefoonnummer: 06-24774228 of info@qfabv.nl

  Zij zullen bij u langskomen om te kijken wat voor inzamelmiddel bij u geplaatst kan worden en wat voor u passend is.

   

  Voor meer informatie over Bewust Wedstrijd Rijden en de gekozen goede doelen kunt u contact opnemen met Malene Nootenboom via telefoonnummer: 06-419 4 702 of info@bewustwedstrijdrijden.nl

  Naar aanleiding van dit contact zullen we het formulier gezamelijk invullen waarna het doneren direct van start kan gaan!

  Via het blog: What did you do to save the world today? kunt u de achtergrond van onze samenwerking vinden.

  Veel leesplezier!

 • Blijf op de hoogte

  Ontvang nieuwe blogs, kortingsacties en andere inspirerende berichten

  Verstuur