fbpx
 • Dayna na proefgerichte clinic BWR naar een persoonlijke overwinning

  in maart en april heb ik in Oud Gastel een aantal clinics gegeven. De eerste twee dagen bouwden op naar de laatste clinic dag. De proefgerichte training. Van één van de deelnemers kreeg ik een enthousiast berichtje wat ik met toestemming mag plaatsen.

  Dayna: (22-4-2018) Hoi Malene, vandaag weer gestart in het L1 na twee maanden wedstrijdstop. Afgelopen week flink geoefend met alle tips van de clinic van vorige week zondag. Ik heb de proef geoefend met jouw commentaar via mijn oordopjes. Er was nog ruimte voor verbetering maar er was de rust die ik zo graag wilde! Ee echte overwinning. En als kers op de taart eerste proef 4e plaats met 191,5 en tweede proef 190,5. Mijn dag kan niet meer stuk! Ontzettend bedankt! 

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten