fbpx
 • Carmen en Grace naar vier winst in twee Z2 proeven!

  Nadat de eerste keer in het Z2 starten toch iets tegenviel heeft Carmen in de tussenliggende periode de puntjes op de i gezet.

  Carmen: vandaag hebben Grace en ik voor de tweede keer in het Z2 gestart in Hekelingen. Tijdens het losrtijden was ze er goed aan. In de eerste proef zaten er voor mijn gevoel net iets teveel kleine foutjes in waardoor ik net niet het fijne gevoel had. In de tweede proef was ik heel tevreden.

  Toch resulteerde dit in twee keer een 1e plaats met 224 en 221 punten. Dit had ik totaal niet verwacht. Ik was zo verrast.

  Gewoon VIER winstpunten! Ik ben dus ontzettend blij en dit geeft ons weer een goede boost om lekker verder te trainen en op naar de volgende wedstrijd!

   

 • Blijf op de hoogte

  Elke maand een nieuwe video, een nieuwe vraag-van-de-maand en de aanbieding van de maand!!!

  Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten