fbpx
 • Agnes vliegt door B heen

  Vorig weekend kwam Agnes weer aan de start met haar Boy. Ze wist twee goede proeven te rijden!

  Agnes: De B gaat echt lekker, vandaag had ik mijn 3e wedstrijd met Boy. Mijn zenuwen zijn steeds beter onder controle dankzij de super begeleiding van Malene. Met actiegericht rijden kan ik me steeds makkelijker focussen op blijven rijden ipv overleven.

   
  Boy was er vandaag ondanks de warmte en de vliegen fijn aan. Ik heb ontspannen mij  proef kunnen rijden, mooie hoeken gereden en fijn alles af kunnen werken. De tweede proef was hij wel wat vermoeid maar hij bleef lekker lopen.
   
  Uiteindelijk weer 4 punten erbij met 197.5 en 195.5 en een 2e en 3e plaats. Nog 1x B starten en dan gaan we lekker in de L door.
 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur