fbpx
 • Agnes en Boy knallen op tweede wedstrijd

  Afgelopen weekend kwam Agnes met haar Boy voor de tweede keer aan de start. 

  Agnes: Vandaag hadden Boy en ik onze 2de wedstrijd. We hebben hard gewerkt aan de verbeterpunten van de vorige proeven. Ik wist al veel beter wat te verwachten dus mijn spanningsniveau was fors minder (thank god). Omdat ik veel minder lang had losgereden, voelde ik ietsje meer spanning bij Boy maar had ik wel veel meer beweging en impuls. De 2e proef was hij wel wat leeg. Super blij met mijn resultaat: 1e en 2e met 201 en 188.5

  Ik wil ook ff  mijn supergroom Corinne bedanken. Bij de trailer die we nodig hadden lag het tussenschot eruit. Corinne ziet meteen hoe dat werkt met schroeven en bouten enzo en had t zaakje binnen 10 minuten op zijn plek!

 • Deel dit bericht via social media

 • Reacties

 • Aanmelden of meer informatie?

 • Verstuur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten